Kantel Academie als Part-up

Doe mee met de Kantel Academie, nu ook als Part-up!

Vrijdag 31 juli lanceerden 3 ‘founders’ de Beta-versie van Part-up. Een manier om als (zelfstandig) professionals samen te werken in deze nieuwe, gekantelde, tijden. Voor de lancering van de Kantel Academie in november heb ik ook een Part-up aangemaakt. Doe je mee?

Meer informatie over mijn Part-up vind je in de download: Denk en doe mee!. Er zijn in totaal 10 concrete activiteiten waar je voor kunt intekenen. Voor ieder wat wils!

Meer informatie over Part-up vind je op http://www.part-up.com

Zie ik je binnenkort als upper terug?

Remko de Paus, 12 augustus 2015


Remko de Paus

Veranderen vraagt lef, durf en daadkracht; maar zeker ook denkkracht. Een transitie zonder visie kent het risico dat we op een schip zonder koers terecht komen. Een schip dat met alle winden meewaait. Maar vooral een schip dat zijn doel nooit zal bereiken. Ik help je bij een succesvolle transitie.

TransitieDOEN

Remko de Paus
Gedeputeerdenlaan 125, 8016 CE Zwolle

 

 

Ontwerp en uitvoering website: Studio Sandra Gortemaker

Ontwerp keukentafel: Maria Bos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten