Gemeente Coevorden

Vanaf half mei 2018 werk ik als interim beleidsmedewerker sociaal domein bij de gemeente Coevorden.

Waar houd ik me mee bezig:

Voor de collectieve zorgverzekering voor minima zijn er sinds 1 januari 2019 twee verzekeraars actief. In november en december hebben we alle minima in Coevorden laten weten dat er een nieuwe ‘gemeentepolis’ bij is gekomen. Een flink aantal mensen zette de stap.

Vanaf 2021 zijn alle gemeenten verantwoordelijk voor een aantal taken in de Wmo, die nu nog bij centrumgemeenten liggen. Regionaal werken we naar afspraken toe. Hoe betalen we samen de voorzieningen? Hoe regelen we de toegang?

Als je meer wilt weten over mijn werk in Coevorden, neem dan gerust contact op!


Remko de Paus

Veranderen vraagt lef, durf en daadkracht; maar zeker ook denkkracht. Een transitie zonder visie kent het risico dat we op een schip zonder koers terecht komen. Een schip dat met alle winden meewaait. Maar vooral een schip dat zijn doel nooit zal bereiken. Ik help je bij een succesvolle transitie.

TransitieDOEN

Remko de Paus
Gedeputeerdenlaan 125, 8016 CE Zwolle

 

 

Ontwerp en uitvoering website: Studio Sandra Gortemaker

Ontwerp keukentafel: Maria Bos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten