Gemeente Bunschoten

Vanaf december 2018 begeleid ik de aanbesteding Schuldhulpverlening.

Binnen een jaar vroeg de gemeente Bunschoten mij terug. Mijn eerdere ervaring was erg positief, dus ik had niet veel bedenktijd nodig. Per 1 januari 2020 moet het nieuwe contract voor de schuldhulpverlening van kracht zijn. In maximaal één dag per week ga ik zorgen dat de gewenste vernieuwing er vanaf dan ook komt.


Remko de Paus

Veranderen vraagt lef, durf en daadkracht; maar zeker ook denkkracht. Een transitie zonder visie kent het risico dat we op een schip zonder koers terecht komen. Een schip dat met alle winden meewaait. Maar vooral een schip dat zijn doel nooit zal bereiken. Ik help je bij een succesvolle transitie.

TransitieDOEN

Remko de Paus
Gedeputeerdenlaan 125, 8016 CE Zwolle

 

 

Ontwerp en uitvoering website: Studio Sandra Gortemaker

Ontwerp keukentafel: Maria Bos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten