Nieuwsbrief Kantel Academie Nederland

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van de Kantel Academie Nederland. Binnenkort maakt de Kantel Academie Nederland een nieuwe start, we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij gebruiken je mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief Kantel Academie Nederland 2.0. Afmelden kun je altijd via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Kantel Academie Nederland 2.0

* indicates required

Remko de Paus

Veranderen vraagt lef, durf en daadkracht; maar zeker ook denkkracht. Een transitie zonder visie kent het risico dat we op een schip zonder koers terecht komen. Een schip dat met alle winden meewaait. Maar vooral een schip dat zijn doel nooit zal bereiken. Ik help je bij een succesvolle transitie.

TransitieDOEN

Remko de Paus
Gedeputeerdenlaan 125, 8016 CE Zwolle

 

 

Ontwerp en uitvoering website: Studio Sandra Gortemaker

Ontwerp keukentafel: Maria Bos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten